Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Postas99 #24 üzenetére

    kacsát erre nem nagyon kapni, de ha van, akkor is ilyen 80+ euro / kiló áron. szárnyas erre nagyon drága, csirke konkrétan a (dán) disznónál drágább.

    sertés szűzérmét (az a pork tenderloin, ugye?) mi rendszeresen sütünk, de én azt is szeretem hústűzni. részben azt kizárólag well done szinten sütjük, szóval elég kritikus, hogy rendesen át is süljön, de ne is száradjon ki. főleg, ha az olcsóbb (és kevésbé minőségi) dán disznót vesszük, mert akkor "congratulations" szintig szoktunk menni.

    ha3flt: nem véres a rare, a mioglobinnak teljesen más állaga van. ez egyértelmű, ha minimálisan (vagy egyáltalán nem) marinálod szószban, és magában, zöldségkörettel tálalod.

    Szemjuel: slowcooknál jellemzően alacsony hőfok kell, ha már omlósra sütésről beszélünk. home office alatt pl simán jó volt berakni a cuccot, délelőtt, hogy aztán vacsorára pont jó legyen.

    sub71: ez a kép országonként eltérő, 52 fokos rare alapján Ausztráliára tippelek.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák