Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Postas99 #42 üzenetére

    Svédország egyébként.

    Szárnyasnál a probléma inkább az, hogy nehéz értelmesen tenyészteni. Vagy nagyobb a betegségi kockázat, vagy tele kell őket mindennel, vagy megnövekedik a tenyésztés költsége. A dán disznót azért hoztam fel, mert ugyan sokkal olcsóbb a szűzérme is a svéd disznónál, de az eltérő egészségügyi szabályozás miatt jobban észnél kell lenni az elkészítésnél.

    Nyugati parthoz vagyok közelebb, itt csirke megy, de egyébként halból eszméletlen választék van. Plusz a rákok, főleg Göteborg körül eszméletlen jók. Hogy mennyire lenne igény az is egy jó kérdés: Emlékszem egy szitura, amikor magyar ismerős közölte, hogy bármit megeszik és ne főzzek extrán amikor jött, majd közölte, hogy pl a pulyka remek lenne. Nem lett :DDD.

    Bárány necces: Indiai kajáldákban szokott lenni, de izlandi kollégák szerint a svéd éttermek nem csinálják jól.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák