Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szemjuel

    tag

    válasz ROBOTER #99 üzenetére

    igazából a marhahúsnál nem azért nézzük a hőfokot, hogy ne fossuk ki a belünket. Normális forrásból származó marhát úgy zabálsz ahogy akarsz. Igazából ez a sertésre is igaz, csak annak elég más a hússzerkezete, és max a szűzet szoktuk rozéra sütni, a többi része nem igazán fogyasztható könynen.
    A szárnyasok nagyrésze valószínűleg nem okozna törést a bélrendszerednek, de kifejezetten nem is finom nyersen, romlékonyabb mint a vörös húsok (más nedvességtartalom, salmonella stb). Persze ha kétpofára zabálnád a nyers csirkemellet akkor a szokásos többszöröse lenne benned pl a salmonella ami ellen fosással szokás védekezni. Szóval egyáltalán nem ajánlott.
    A vadakat pedig értelemszerűen azért KELL rendesen hőkezelni, mert nem ismerjük az előéletét, nem tudod evett össze-vissza. :C

Új hozzászólás Aktív témák