Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    Azt kellene, hogy ha már kizárólagos akkor egyezzen meg az ingatlanos és az eladó egy vállalható árban és ha nem sikerül annyiért eladnia akkor fizessen az ingatlanos kártérítést mert húzta az időt. Olyan árat vállaljon be amiért el tudja adni, ha a vevőnek meg ez kevés keres másikat. De legyen már mindkét oldalon felelősség.
    Az ingatlanosnak jelenleg semmi kockázata, közben meg nyomja lefelé az árat, hogy el lehessen adni... lazán -1 millió, így ő csak pár tízezret bukik de a pénze nagy részét megkapja. Sajnos tapasztalat. "Szomszéd utcában ilyet most 1 millióval olcsóbban adtak el... ezt sem lehet ennyiért!". Hát én elmentem, megkerestem a vevőt és az eladót is akit ismertem, láttam a szerződést, kb. ugyan annyi volt mint a miénk, kicsit rosszabb állapotú tetővel, kisebb telken. 2 hónap alatt 4 érdeklődőt tudott hozni.
    El is küldtem az ingatlanost és eladtam én magam magasabb áron. Az is volt 4 hónap, és 15 időpont, de közel 850e pluszért végig csináltam. Ez 10 éve volt, de ma is hasonlókat hallok ismerősöktől. Sőt hivatásos értékbecslőtől is. Gátlástalan szakma tud lenni az ingatlanos is, tisztelet a kivételnek!
    Az olyanoktól meg mint az A-List Ingatlanirodák az ördög mentsen meg!

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák