Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Migráns

    csendes tag

    Ahogy a közmondás is tartja : mindenhol jó, de legjobb a Budweiser!

    Hazaértem, és állok rendelkezésre!

    Kezdjük talán Gyuri haverommal!

    Valamiért sejtettem, kedves Gyuri gyerek, hogy a tavalyi operáció óta nem igazán vagyok a szíved csücske.Ebben valahol igazat adok neked, de titkon azért kicsit fáj, hogy egy "köszönöm"-öt nem tudtál azóta sem elrebegni.Pedig igazán javadra vált az a kis beavatkozás, amikor a nagy arcodat pár számmal kisebbre szabtuk - és ezt te is tudod.

    Elöljáróban fogadd elismerésem, mivel az írásbeliséged sokat javult! Már verselsz is, és ezzel a #63027 hozzászólással például egészen levettél a lábamról. Mintha nem is az a tavalyi termelőszövetkezeti surmó írta volna!

    Mert hát ki is voltál te tavaly? Egy rosszindulatú, kötözködős, nagyképű, de alapvetően pitiáner megmondóember, aki szisztematikusan nyírta a legtöbb fórumtársat, de különösen azokat, akikhez valamilyen téren nem ért fel. Emlékeim szerint énvagyok mester volt sokáig a legfőbb célpontod, de komoly balhédra emlékszem - többek között - Erdei88(?) kollégával is. Azután egy darabig velem is emberkedtél, de az már csak hab volt a tortán. Sameszeiddel jól megvoltál, osztottátok az észt, elégedettek voltatok magatokkal itt a kisajátított topikban.

    És milyen hozzászólásaid voltak, emlékszel??? Egész komoly kódfejtő háttér kellett némelyikhez, de volt néhány, amin a házi Enigma apparátom is simán elfüstölt.

    De ez a Gyuri már csak történelem!

    Jöttem én, és néhány legényes suhintással beszegtem a füledet, megnyirbáltam kissé elburjánzott egódat, rád pirítottam egysíkú, napbavágós, de elég okádék stílusod miatt, majd megmutattam igazi helyedet a táplálékláncban.

    Úgy rémlik, hogy utána kissé morcos voltál - hiszen egy ilyen beavatkozás nem az a kimondott orgazmus - de viszonylag jól tűrted.

    És viszonylag jól voltál egészen idáig, de - ha engedsz a gyökér oldal csábításának - menthetetlenül vissza fogsz esni! :Y Ne hagyd magad, Gyuri!!!

    ( Valahol feljebb azt írod, hogy az írásaim 90%-át nem érted. Ha e szösszenetemmel is ez a helyzet, kérlek jelezd, és én újrafogalmazom egyszerű tőmondatokkal, hogy számodra is érthető legyen. :R )
    Egészségünkre!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák