Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz PROTRON #19004 üzenetére

    Köszönöm, ezek hasznos infók, közben nézegettem én is videókat, hogy picit jobban képbe kerüljek.

    Eddig ott tartok, hogy vagy akkor egy SPS 600 egy Leaftron LTL 100Ah 12V UPS akkumulátor (long-life, 10év)-al és akkor ezzel meg lenne oldva áramszünet esetén a kazán, szivattyú, meg belefér a modem, router és tudok laptoppal home officeban tovább dolgozni pár órát kb egy 100asból.
    Vagy egy 1600 két ugyanilyen két aksival és akkor a mosógép, szárítógép rajta lehetne állandóan, védeni őket, több kakó áramszünet esetén, de kb dupla kiadás.

    #19001cinemazealot: sajnos a felháborodáson már túljutottam, több utca érintet, sokan bejelentették, volt 3 nap áramszünet pár hete, azt hittem végre ezt oldják meg de egyelőre nem történt semmi. Lesz megint egy 2 hét múlva, hátha végre ezt oldják meg, nem tudom. Ilyen ez a BP környéki agglomeráció ha húzzák fel sorban a házakat, de az infrastruktúra minden téren le van maradva :((( De ha meg nem oldják meg nincs kedvem futni a köröket mindenfelé reklamálni folyamatosan, marad az amit én meg tudok tenni rögtön. Kazánra ígyis úgyis akarok egy szünetmentes megoldást kisgyerekkel mindenképp, a kérdés csak, hogy kicsit többet költök-e a dologra.

Új hozzászólás Aktív témák