Hirdetés

Akciófigyelő: Ingyenes szállítással érkezik az akciós okos cica-wc

A Furbulous még le is hegeszti nekünk a hermetikusan elzárt gyűjtőzsákot, amikor az megtelik. A Geekbuyingon még három napig kedvezményesen szerezhető be.

Hi-tech cica-wc-t kínál a Furbulous, ami még három napig kedvezményesen vásárolható meg a Geekbuying.com oldalán ingyenes szállítással, ráadásul belátható időn belül, kettő-hat munkanapos teljesítéssel. A Furbulous macska-toalett teljes mértékben automatizált, tele van rámolva egy sor biztonsági megoldással és extra funkcióval azon kívül is, hogy nem nekünk kell eltakarítani a macskából származó outputot. Az applikáció nem csak az alom mennyiségéről, állapotártól és a gyűjtőegység telítettségéről tájékoztat, de többek között az állat és a távozó végtermék tömegéről is.


[+]

A Furbulous (ami angolul egy igen elmés kis szójáték a fur és fabulous szavakból, ha esetleg valakinek nem lett volna egyértelmű) a piac első, tényleg teljes mértékben automatizált megoldása, ami nem csak ideiglenesen tünteti el a produktumot, tiszta környezetet hagyva a macskának a következő menethez, de a 6 literes, szagsemlegesített és teljesen zárt gyűjtőegységnek köszönhetően tisztításkor sem kell még csak ránéznünk sem az exkrementumra, csak igény szerint eltartott kisujjal kiemelni a lehegesztett, biológiailag lebomló zsákot.


[+]

A macska biztonságára hét szenzor vigyáz, az automatikus tisztítás funkció használatához viszont legalább 1,3 kilósnak kell lennie a jószágnak, nehogy a rendszer félreértse a dolgot. Az eszköz egyébként érzékeli a macska közelségét is és megszakítja az automatikus tisztítási folyamatot, hátha az állat éppen akkor óhajtaná igénybe venni a lehetőséget. A tisztítás a szerkezetben lévő alom átszűrését jelenti, így mindenképpen csomósodó almot kell használni, összesen maximum 6 litert, ami több júzer esetén is bőven elég. A végtermék innen egy Möbius-szalag mintájára kialakított egységen keresztül kerül a zsákkal by default kibélelt(ezt sem nekünk kell intézni) hulladékgyűjtőbe, ahonnan légmentesen lezárt állapotban szedhetjük ki a csomagot, amikor a tároló eléri a kapacitása maximumát.


[+]

702 x 450 x 595 milliméteres berendezés 240 x 210 milliméteres bejárattal rendelkezik, így nagyobb macskák számára is ideális, felső tömeghatár nincs, a Garfield-formátumú kedvencek is biztonságosan használhatják, a szenzorok pedig ugyanúgy szállítják az adatokat. A csomaghoz tartozik három szagsemlegesítő/illatosító korong, ezeket havonta érdemes cserélni; egy alomgyűjtő szőnyeg, ami a cica talpáról lepotyogó cuccot zárja magába, mielőtt széthordja a lakásban (állítom, hogy ugyanolyan rossz alomra lépni papucs nélkül, mint Legóra); szemeteszsákkal feltankolt hulladékgyűjtő egység; töltőegység négyféle aljzattal.


[+]

A Furbulous hét végéig (vasárnapig) 9% kedvezménnyel és ingyenes szállítással rendelhető meg a Geekbuying-com oldaláról 218.570 forintért, a Furbulous hivatalos webshopjában pedig a MOBILARENA kód ér 50 eurót. A "konyhakész" hulladékgyűjtőt 11 ezer pénzért lehet utánpótolni, ezért két dobozt kapunk, ami a gyártó számításai szerint 180 napnyi termésre elegendő. A matek egyelőre nem teljesen világos, úgyhogy a teszt során ennek azért még utánaszámolunk, ugyanis már úton van hozzánk a luxus cica-wc. A gyártó almot is kínál a termékhez, ez 14.800 forintba kerül (szintén két csomag), de bármilyen csomósodó kompatibilis, a szagsemlegesítő pedig hármas pakkban 11 ezerért szerezhető be. Elvileg tehát némi anyagi ráfordítással soha többé nem kell közvetlen kapcsolatba kerülnünk a kedvencünkből távozó dolgokkal, ugyanakkor időről-időre mégis érdemes megtekinteni a termést, hogy minden rendben van-e, főleg, ha az applikáció eltérést jelez az állat alomhasználati szokásit vagy tömegét illetően.

Azóta történt

  • Tesla Smart Pet Feeder - zabagép

    Ismét egy (mérsékelten) okos megoldás a Teslától a kisméretű négylábúak szünetmentes tápellátásának biztosítására, ezúttal a száraztáp műfajában.

Előzmények

Hirdetés