Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz boogie84 #24004 üzenetére

    Az elmélet, hogy a habbal fellazítod a koszt, majd levereted, előmosod az autót.

    Szárazon bőségesen leveretem habbal, úgy indítok, nem sokkal feljebb a képek közt van is olyan. Várok egy 3-5 percet, addig bekészítem a vödröket, sampont, keféket, amit kell, majd leveretem magasnyomásúval alaposan, így jóval tisztább lesz a gép, általában ez után csak a kerekek mögötti részen látszik egy kis kosz felverődés.

    Ekkor jön a kétvödrös technika, langyos víz, sok samponnal, fentről körbe haladva lefele. Amég leérek kb az ajtó alsó feléig, nincs látható kosz a mikroszálas szivacson, az egész procedúra alatt kb 3-4x kell öblíteni a tiszta vizes vödörbe. (ugye egy samponos - egy tiszta vizes a két vödrös)

    Azzal hogy levereted habbal, a homok és kosz még ott marad, amivel össze karcolnád a fényezést, úgy csináld ahogy leírtam.

    Hab -> veretés -> kétvödrös -> veretés majd szárazolás. Néha a szárazolás elé még beiktatok egy gyors waxot, pl: Wolf's Chemicals Quick Wax - Quickie Ha nagyon fékporos a felni akkor a vödrös mosás elé egy Wolf's Chemicals Nano Wheel Cleaner Clean & Coat, bőségesen átfújni a felnit, ez szépen oldja.

    Ez a gyors verzió, ha szereted magad leszopatni, és fél napot elb@szni kocsi mosásra szólj, arra is van módszerem :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák