Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shodan

    addikt

    válasz beni121 #45022 üzenetére

    Szia!

    Itt van egy - két video: [link] Igazából ügyesek voltak , mert jó a marketingjük. És egy olyan piaci rést találtak itthon, amibe elsők tudnak lenni. Pl eddig régebben itthon voltak a cuccok prevent turtlewax stb. amit leemeltél a tescoban vagy autósboltban sonax, kb ezek nagyrésze 0 reklámmal.
    Vagy max kinnt voltak már komolyabb szerek és márkák drágábban. Na most ők ugyanezt felépítették egy termékapalettával és okos marketingel amit akár szintén a benzinkúton leemelhetsz, így betömtek egy piaci rést. Szárazoló kendő stb ezelőtt senkinél nem volt.
    A minőséget minenki döntse el maga. Én a turtle wax felnitisztító keféjét a benzinkúton 1500ft ért vettem. A lotusnak koppra pontosan ugyanez a keféje 3000ft. Semmivel nem tud többet, gyanítom ugyanaz a kínai gyártja csak más a színe.Ebből kiindulva nagyjából a többi cuccuk is hasonló lehet, de még nem próbáltam egyiket se. De igazából ugyanennyiért vagy még olcsóbban már sonaxot kapsz, aminek azért nagyobb múltja van. Bevált cuccokat tol, nyilván náluk is vannak gagyik, meg jobbak. De gyanítom többet költenek kutatás, fejlesztésre, tesztre stb.. mint egy kis magyar cég aki nem rég jött be.
    Egyébként szer és szer között nincs akkora óriási különbség ebben a kategórában. Ami 2x többe kerül nem biztos hogy 2x jobb is. Egy 500ft samponnal is lemoshatod a kocsit nem lesz tőle semmi baja, max nem habzik annyira , kicsit kisebb a hatása, vagy jobban szennyezi a környezetet, de a végeredményben lehet hogy nem is látsz különbséget.
    Pl azt itt sokak által javasolt Shiny Garage D-tox-nál láttam azt hogy talán kevésbé színezte meg az autót mint a sonax és kisebb volt a hatásfoka is szemre, szagra. Ettől nem mondanám rossznak, csak lehet hogy 2x annyit kell belőle fújni, hogy ugyanazt adja pl.
    Szóval megpróbálhatod a lotust rossznak biztos nem rossz, de sokan szerintem azért nem ajánlják, mert nincs róla komolyabb teszt a többihez képest, mivel magyar.

    www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Új hozzászólás Aktív témák