Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz bitpork #37020 üzenetére

    "Privát erdőbe, különösen védett területre nem megyünk be se gyalog, se motoron, se semmin!"

    Ez nem így van.
    Először is meglepődnél, ha tudnád, mennyi erdő van magántulajdonban, amire azt mondanád, hogy biztosan az államé. Turistautak, erdészutak vezetnek át rajta és mégis magántulajdonban lévő erdő és legálisan túrázhatsz, bringázhatsz arrafelé.

    Itthon a motorosok szinte minden erdőből ki vannak tiltva, viszont a linkelt eset máshol történt, a cikk állítása szerint az nem tiltott út, így valószínűleg szabályosan ment ott, persze ezt ennyiből nem lehet biztosan tudni.

    A lényeg, hogy ez a drótkihúzás nagyon primitív dolog... És a ritkább esetben történik ez valóban elzárt magánterületen, ahol másnak semmi keresnivalója. Gyakrabban teszik ki olyan helyre, ahol lehet is közlekedni, de itt egy valós példa: [link]
    Itt motorozni nem lehet, viszont bringázni igen. Valószínűleg aki kihúzta, azt hitte, csak a gyalogos turisták mehetnek errefelé. De fogjuk rá, hogy egy motoros megy arra, tényleg az a reális büntetés, hogy lefejezik?

    Ha te a behajtani tilosba bemész, tilosban jársz, vagy esetleg egy magánútra tévedsz, ott nem mehetnél autóval, akkor reális, hogy valaki fegyverrel fejbe lő? Igen, direkt túloztam el itt a végét ennyire.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák