Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Lauda #37023 üzenetére

    Én meg azt mondom, hogy mindkettőnek ló.. a seggébe. Az erdő tulajának is csak ennyi esze van feszítette volna ki 70cm-es magasságban a drótot akkor is megborult volna a motoros. Amúgy meg mindkettő megérdemelne egy kis fogházat. Én kibaszásból egy 6négyzetméteres kétágyas cellába összezárnám őket pár hónapra ott aztán boldogíthatnák egymást amíg le nem telik a vakáció.
    Mi több mint egy évtizede, hogy kiköltöztünk a város bűzéből zajából messze vidékre merthogy itt majd tiszta levegő csend és béke honol. Aha, vagy nem. Amikor összeverődik a környékbeliekből és falubeliekből álló motoros és quados bagázs olyan hangzavart keltenek, hogy agyfaszt kap tőlük az egész település. Órák hosszat száguldoznak nyél gázon fel alá a falu széli földutakon meg a parlagon lévő senki földjén. Na olyankor senki nem pihen senki sem néz tv-t csukott ablaknál sem és nem altat gyereket délután mert nem lehet. Fasza órákon át ezt hallhatni csak szorozd fel néggyel öttel mikor mennyien vannak. Nem egyszer rájuk lett hívva a rendőrség de nem tesznek velük semmit. Igazoltatják majd hazaküldik őket. Másnap vagy még aznap délután folytatják ugyanúgy. Múlt nyáron kis híján tettlegességig fajult a vita amikor a helyiek megunták a banánt és az egyik faluban sem lassító krosszmotoros fickót lekapták a motorról és finoman az értésére adták, hogy ezt talán már csak nem kéne. Még neki állt feljebb meg rendőrt akart hívni, hogy mit inzultálják. Huekocsogok.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák