Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Taci

    addikt

    Sziasztok!

    Itthon sajnos jó párszor elmegy fél másodpercekre az áram, és bár notebookot használok, a modemet persze kiüti, így egy időre minden eszközöm net nélkül marad.
    Az APC Easy UPS 500VA-t néztem első körben, de sok helyen azt olvasom értékeléseknél, hogy bárcsak nagyobb kapacitásút választottak volna. Mire nem elég az az 500VA? Én nem szeretnék játszani áramszünet alatt, annyit várnék csak el, hogy ha sokáig nincs áram, tudjam menteni a munkáimat, szóval egy 5 perc az kényelmesen elég lenne mindenre. Bírja a modemet életben tartani, meg a külön monitort, de semmi más. Erre elég lehet az 500VA? Árban mondjuk nagyon közel van a 650VA, szóval inkább akkor már az.
    Esetleg még annyi, ha gépet váltanék, akkor jó lenne, ha a notebook helyett azt is "ki tudná tartani" 5 percig. (700W-os táp, de nyilván max addig menne csak, míg minden munkát mentek, aztán leállítom. Szóval nem játszani - bár a Photoshop azért meg tudja dolgoztatni a gépet. Konkrét konfigom még nincs, csak amiket megadtam paramétereket, ahhoz 700W-os tápot mondtak minimum, ezért írtam azt ide.) Vagy így már a 650VA is kevés, és legyen az 1000-es?
    Esetleg van más márka, ami jobban ajánlott, mint az APC? Szempont talán, hogy tartós legyen (nyilván az akksi benne), ne kelljen 1-2 évente cserélni.

    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák