Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz i2k #141003 üzenetére

    Épp most nyomom újra, immár 4K-ban a Battlefield 1-et. 7 éves játék, gyönyörű, a megjelenésekor abszolút felsőkategóriás volt a grafika, és elnézve sok mai címet, nem látok 7 évnyi fejlődést a grafikában. Direkt nem említem a 2007-es Crysis-t...
    Nem mellesleg egy 4GB-os RX570 is elboldogul vele 4K/ultrán. Ahhoz képest egy aktuális videókártya egy szörnyeteg, de a grafika nem igazán fejlődik. Jó az RT, de kevés, a hajjal már 10+ éve a Tomb Raider is próbálkozott, tehát megy az. De normális sérülésmodell ma sincs, ahogy törés se, a rombolható környezet kamu, lényegében statikus, szkriptelt, ha 100 játszáskor lőssz ugyanabba a házba, 100x fog ugyanúgy összedőlni. Bár még ezt a rombolást is kispórolják a legtöbb játékból.
    És papíron mondjuk 2016-hoz képest ma is nagyságrendekkel komolyabb hardverekre készülnek az új játékok. Erre mi az innováció 2023-ban? Felskálázott kép, és odaálmodott kamu frame-ek. Akinek az idegrendszerének ez elég, ám legyen, de én ettől már nem esek hasra. Most is azt mondom, a DLSS, FSR a régebbi hardvereknek lenne nagy segítség, de azoktól nagyvonalúan megvonják.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák