Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #141043 üzenetére

    Jól mondod... nálam is ezek a Marvel filmek a szóljon valami a háttérben szintjén vannak. Amikor néha elgyengülök és teljes figyelmet szánok nekik, utána csak az arcom kaparom. Mentségére legyen mondva, hogy az évezred legszarabb superhero filmjét a DC szállította a Shazam 2. részével. Az valami egészen új szinte a mélységeknek. Hozzá képest a szinte vele együtt futó "A Hangya és a Darázs: Kvantumánia" nézhető volt. A jótól messze volt, de nézhető volt. A Shazam 2 viszont túlzás nélkül a kínzás kategória.

    Jennifer Connely anno nekem se volt éppen közömbös... úgy nagyjából az 5 számomra legszebb színésznő kategóriában jelen volt. Scarlett-et viszont nagyon nem csípem... de tett róla... rengeteg rossz filmjébe futottam bele, meg amúgy se esetem az arca. A Black Widow észrevételed is osztom, rettenetesen érdektelen, de ahogy írod is, néha legalább volt valami értelme a karakterének.

    A memóriád ijesztően jó Sophie M. kapcsán ^^ Strange, de 12 évesen is loholtam volna bevállalni és 44 évesen is örömmel tolnám félre érte 20 éves lányok seregét, pedig már 56 éves.

    Naná, hogy Anthony-t láttam... nem igazán hiszem, hogy van olyan film, amit ne láttam volna a Sophie-tól. :B

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák