Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz _q #113803 üzenetére

    De akkor is villanymotorral araszolsz, csak annyi, hogy jár a benzinmotor mint generátor. Feltölti kb. 50%-ig és utána megint elmegy jó ideig. De itt az a lényeg, hogy ha jár, ha nem jár a motor akkor is villannyal mész min. 30-ig. Ha fel van töltve akkor max 75-ig tud villanyosan menni de akkor már tojásokon kell lépkedni, hogy ne induljon be a motor :D

    Itt ne csak az üzemanyagot számold. Az EGR szelepen kívül semmi nincs benne ami a modern motorok rákfenéje és mégis dízel fogyasztást tud produkálni. Persze ott az elektromos rendszer ami drága és bonyolult, de nem igazán találkozni olyannal ami meghibásodott. Én nem a megtakarítás miatt vettem ezt a kocsit. 4,5 millióból sok durva autó kijött volna több száz lóerőkkel. Nekem a megbízhatóság volt a fő szempont. Pont azért ment el a Passat mert állandóan ott lebegett a fejem felett, hogy melyik alkatrésze adja meg épp magát. Egyszer már otthagyott valahol és onnantól kezdve elment a bizalom.

    Válassz Amperát, csak ott nagyon résen kell lenni. Szerintem jobb kocsi mint az Auris. Most még nagyon jól ki lehet használni a plug in-t. Pont ahogy joamilestoné írta az előbb, hogy 55 km-t tett meg ingyen :)

    Ui. Jah, igen nagyon magas az áruk sajnos. Most a benzinesek drágultak, ami meg ilyen hibrid még drágább a dízelbotrány miatt. Erre fele mennek el az emberek és a kereslet növeli az árakat.

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák