Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz 426os #120990 üzenetére

    Én a voltetorve.hu-t nem ajánlom. Én nyáron vettem használt autót, és direkt kipróbáltam az összes általam ismert hasonló oldalt:
    - voltetorve.hu,
    - vininfo,
    - autodna,
    - belügymin. nyilvtántartó.

    A voltetorve.hu-nál 2x kell fizetni: először azért hogy megkapd az általános adatokat mint pl km-óra állás, aztán ha van káresemény, úgy megint kell fizetni azért hogy megtudd arról az infókat. Nekem összesen így 9000 Ft volt a lekérdezés. Ez drága a többihez képest.

    Vininfo-nál egyből megmutatja a káreseményt is külön fizetés nélkül. Érdekesség, hogy ott 14 hengeresnek írta az autót, szerintem vagy véletlenül ütöttek le valahol 1-est a 4-es előtt, vagy esetleg "i4" vagy "I4"-et gondolt valaki 14-nek, elvégre a soros motort szokták i-vel jelölni mint inline. Másik, éppen lecserélés alatt lévő autómnál helyesen írta hogy 4 henger.

    Autodna adta a legtöbb adatot! Nem csak annyit ír a színhez hogy "piros" hanem konkrétan tudja hogy "lucifervörös". Káreseményt itt is egyből megmondja. A legdurvább hogy a felszereltségi listát is megmutatja. Az én autómnál 169 elem van a felszereltségi listán és az összes elem pontos! Nem tudom honnan tud ilyeneket, illetve a többi oldal miért nem. Milyen adatbázisokban vannak ezek a dolgok tárolva, passz. De az én autómról pontosan megmondta, mind a 169 elem igaz: pl hogy van benne olajszint jelző, középső kartámasz, nincs fűtve az ülés, nincs riasztórendszer, 1 db tolató lámpája van, deréktámaszos a vezetőülés, stb. Ezt is kipróbáltam a másik, 22 éves autómnál, ott is jól mondta meg a felszereltségi listát. :D

    A belügymin. nyilvántartót meg tudjuk, azt ismeri mindenki, alap infókat mondja csak meg.

Új hozzászólás Aktív témák