Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz tboy93 #124395 üzenetére

    Nyilvan ez vilagos...csak ugye akkor is az ember a sajat eletet meg dolgait tudja minden mashoz hasonlitani. Ami itt ugye a különösen vicces, hogy ranezel, hogy 20-30 millios auto, az de sok, de ugy feldolgozhato ez az összeg. Viszont ha melle nezi az ember a fenntartast, akkor lesz brutal a dolog.

    Mas:

    Lehet majd kell vennem egy autot fel even belül, de sajna tovabbra sem tartok még az M4 es BMW nél :( :D . A kombi passatos elet megtanitott arra, hogy ha egy auto nem tul idös, az nagyon sok nyügöt le vesz az ember vallarol es ezt szeretném. A nagy auto (ersd 5 ajtos, ha nem is kombi) egy baromi praktikus dolog a cupés élettel szemben. Mivel nem M4 bmw, ezert elvezetet nem fog nagyon jelenteni ergo legyen olcso. Viszont halogen lampa kizarva es fapad üles is. Benzinesnek örülnek azert.

    Ezeket összerakva jutottam el az Insigniahoz. Az uj insignia elött de FL es modellek egeszen passzolnak ezekhez a kriteriumokhoz. Azaz még azon az arsavon belül van, ami elfogadhato, egesz jol felszerelt, nagyon faxa ülesszellözteteses ergo üles egesz sokban van....mondjuk jobbara a 2 literes dizel van bennük vagy 200/250 lovas benzines de az eleg ritka, joval dragabb es gondolom azert az fogyaszt is rendesen.

    Ezekröl ugy ki mit gondol? pl: [link]

Új hozzászólás Aktív témák