Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Csütörtök 12.30-ra kéne mennem a Gumidirekthez. Viszont a Ferenciek terénél nincs parkolási lehetőségem így haza kell mennem a kocsiért majd a végén vissza és megint be melóba. Ez egy 2,5 órás mutatványnak tűnik. Azon matekoltam, hogy tudnám ezt lerövidíteni kicsit.

    Arra gondoltam, hogy reggel korán letenném a kocsit, valami közelebbi ponton és akkor legalább már nem ellenkező irányba kéne indulni és felvenném ezen a ponton dél körül. Majd a gumis után már otthon tenném le.
    Eddig ezeket a lehetséges helyeket találtam:
    1. A Könyves Kálmán / Soroksári kereszteződésnél van egy OBI. Google szerint a vásárlói parkolóval szemben van egy nyitott parkoló.
    2. A Haller utcánál a NAV mellett gondolkodtam még a fizetős parkolón. 8-12-ig nem egy vészes összeg. Viszont max 3 órát lehet itt állni a kiírás szerint. Esetleg Vágóhíd utca... Viszont nem tudom ez a környék mennyire biztonságos.

    Alternatív megoldás?! Nyitott vagyok. Esetleg a környéken van ilyen fizetős magán parkoló? Nem túl húzós áron...

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák