Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rivaul

    addikt

    válasz Qru #13530 üzenetére

    Nekem ez már elég pályán. 140-50 nél van 4 ezren és ő onnantól nyit. Érezhető gyorsulásba kezd visszaváltás nélkül. Persze én is elbírnék viselni valami erősebb jószágot de sztem ez idehaza kifejezetten kellemes. A tempót bőven büntetős zóna felett lehet vele tartani így is.

    Egyszer ültem egy M6-ba... Nah azt már soknak is éreztem. Sztem 200 lótól nem is igazán vágynék többre sima személygépbe. Főleg magamat ismerve... Ha elkap a gépszíj akkor ezzel is huncut tudok lenni :(((


    roberto211

    Amúgy igen. Sokat számít mennyire ismered a kocsid és hogy vezetsz. Ismerősöm s3 négykarikásába majd elaludtam mikor verte magát milyen jó a gép... A kocsi erős volt de annyira nem tudott vele mit kezdeni a gyerek hogy semmi nem jött át az erejéből. 1.1-el is toltam már oda pár vastagabb vasat mert fogalmuk sincs hogy mit s hogy kéne ahhoz hogy menjen is az a bódé.


    bubi92

    A rovereknek a tetőkárpit hullása típushiba. Nálunk mindig a kenős palmatexet írják. A spray xart se ér sokak szerint. Vacakolni kell hogy vékonyan legyen feltéve különben átüt ha olyan a szövet. Ezen kívül félbe terítsd a szövetet a tetőre és utána hajtsd a másik felét is rá. Így nem gyűröd könnyen.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

Új hozzászólás Aktív témák