Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz -v- #137109 üzenetére

    A második esethez hozzá tudok én is szólni.
    Lehet, hogy páran most meg fogtok kövezni. Amióta a hibridet vezetem sokkal jobban odafigyelek a fékezésre, meg a villanyos haladásra. Most már nálunk is vannak számlálok a lámpánál és látom, hogy mikor vált majd zöldre. Ha ilyen 60-40 másodperc van még a zöldig akkor csak szépen nyugodtan gurulok vagy éppenséggel regeneratív fékezéssel állok meg, ami nyilván lassabb mint a hidraulikus fék. Na most az esetek 90%-ban mindig van egy barom aki rohadtul siet és szembeforgalmat, záróvonalat, zebrát nem kímélve nagy gázzal megelőz, hogy az amúgy 50 méterre lévő pirosnál beálljon elém/mellém. És itt tényleg olyan utcákról van szó ahol nincs lekanyarodás vagy bármi más. Fel nem tudom fogni, hogy ez mire jó.

    Teljesen megváltozott az emberek viselkedése körülettem amióta a Toyotában vagyok. Pedig aztán B7 Passattal is így mentem. Csak hát az VW meg deutscheüberalles smók end sárm.

    Sajnos a te esetedben az autósok szemében a gyalogos a főellenség valamiért. Gondolom így élik ki a kisebbségi érzésüket vagy a hatalmi vágyukat amit máshol nem kapnak meg. Természetesen tisztelet a kivételnek. :)

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák