Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz EQMontoya #137129 üzenetére

    Én nem kezdek el agyalni rajta, nem vagyok szociológus vagy pszichológus, úgyis csak okoskodás lenne belőle, simán csak nem értem :(

    Az, hogy mindenki rohan meg türelmetlen, nem igazán figyel a másikra, nekem olyan, hogy megszoktam, tudom tolerálni. A gyengébb képességűt is, látom nem kibaszásból csinálja, csak ennyi megy, azt is tolerálom.
    Ha valaki valami előnyt szerez a nem éppen úriemberhez méltó viselkedésével (pl. autópályán áll a sor, ő megy a leállóban stb.) az dühítő, de pont nem érdekel az sem, és azt legalább értem, hogy az okosgyereknek előnye származott belőle. Ha kifejezetten az én káromra szerez előnyt, az már kevésbé jó, de legalább még mindig látsz mögötte valami értelmet, ő hűdejóljárt.
    Ami nem oké és nem értem, ami nem sima türelmetlenség, hanem akár ilyen akár olyan szinten de a másik ellen irányuló dolog, úgy, hogy az oka sem látszik, ő azzal mit nyer. Hanem csak azt érzed, a frusztráltságát levezette valakin, hogy legyen már annak is szar napja, vagy ő megmutatta valaki kárára, nyerni senki nem nyert semmit, ellenben veszteni igen, vagy egy kis rosszindulat, vagy mindnek a kombinációja, nem tudom ..

    Na off vége, mehet tovább a fogyasztás társalgó ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák