Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz Doki16 #137146 üzenetére

    @Doki16

    Pusztán tipizálás, nincs benne semmi személyes... ;)

    Hogy egy nálam irodalmilag érdemesebbet idézzek:

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

    George Carlin

    Mégiscsak némi személyes motívum: igen, jobban szeretem, ha senki sincs körülöttem, de főleg előttem; ehhez általában az kell, hogy gyorsabban haladjak, mint a többség...ez van. Üres úton maga vagyok a reinkarnálódott Buddha. Csak aztán mindig utolérek egy idiótát*, majd később megint egy másikat... :P

    *lásd a GC idézetet

    PS1: Egyébként hidegen hagy a pedigree, a 20 éves Szamurájjal is kikerülöm az 50-nel csordogáló Q5-t, bárhogy is szikrázzon a lámpája; ha meg esetleg rágyorsít, mert EGO, akkor ha már helyzetben vagyok, rá is húzom. Ő jobban félti a sajátját. Ha meg nem vagyok még helyzetben, akkor így jártam... :DDD

    Az Alfát pedig elvből nem viszem állatok közé, amennyiben nem feltétlenül muszáj.

    Ugyanakkor, amikor még megvolt a Tiguan az Alfa előtt, akkor én is észrevettem, hogy a jónép tartott tőle (sic!), pedig megjelenésében tkp. csak egy varangyszerűen felfújt, fekete Golf - legalábbis nekem.

    PS2: Az spórolós eco-autózással nekem elvi gondjaim is vannak ám...szerintem akinek a legnagyobb gondja egy kocsival a fogyasztás, értékvesztés, stb., az vagy számára rossz kocsiban ül, vagy rossz helyen/rosszul használja, vagy ezek kombinációja.

    @Qru

    Pedig jók azok...pl. bevásárolni, vagy moziba menni. :)

    Viccet félretéve: erősen gondolkodom, ha esetleg a Szamuráj összexarja magát vagy elhasal a vizsgán jövőre (nem hiszem), lehet, hogy benevezek valami Leaf-szerű dologra, ami még ki tud préselni legalább 100km-t két töltés között. Fel-alá töketlenkedni jó az, ha van mellette rendes autó is.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák