Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Minusz 20k a mai nap. :( :O

    Megyek be Diósdon egy utcába,gps elnavigált 2 számmal arrébb tolatok vissza (ilyen kihalt kertes utca volt) hallok nagy dudálást nézem tükört azonnal satufék SZERINTEM megálltam időben.

    Szőke csaj vezetett, ilyen műmayer gyökér csávó mellőle kiszáll odajön ajtómhoz elkezd káromkodni "mi az any@dat csinálsz,majd így meg úgy jól megagyallak azt nézhetsz" Nő előtt gondolom kellett játszani magát. Mondom ne engem nézegessél meg erősködjél menjünk hátra nézzük meg mi történt.

    2006 körüli fiat 500 vagy seicento volt fogalmam sincs de ilyen igazi kislányos egyedi pinkszínbe.. Első lökhárító tele volt parkolási sérülésekkel, oldalt mindenütt, középen volt egy csík ahol ellehet képzelni,hogy talán én tolattam bele.. Egyből rám fogták.. Nézem enyémet, ugye fehér elég hamar meglátszódna rajta se egy karc se horpadás, se festékcsík. Felhívtak valami karosszériást az meg mondja "hááát olyan 20 körül".
    Enyém nem vette fel sajnos, ő megcsinálta volna kb 8 ból ködöléssel mert semmit nem kellett volna vele csinálni szinte csak csiszolni meg fújni. Be sem horpadt.. Kemény jános mondja "jóóóvan akko hozom betétlapot kitöltjük".. Mondom semmilyen betétlapot nem töltünk ki erre, maximum megegyezünk,hogy lásd korrekt vagyok de 90%ba biztos vagyok benne ,hogy nem én csináltam sérülést mivel enyém jobban sérült volna sokkal, plusz ott lenne a festékcsík. Rendőrt nem hívogattam a 40fokba mert 1 óra mire kiérnek, így oda adtam neki 20ast aztán leléptünk.. Ehhez még hozzátartozik az,hogy mikor hátramentem nem is volt egymásba a kocsik de ugye rálehet fogni,hogy "elgurult".. Tehát nagy eséllyel a semmire fizettem ki 20 ezret de inkább ez mint,hogy csávóval leálljak ott arcozni aminek azért nem lett volna jó vége mert szomszédok ott voltak lestek mint a bagoly, így szemtanú is lett volna , ezután meg rendőrségi ügy és még én lettem volna elitélve.. :( Tehát jól végződött a nap minusz 20e..

    Hazaértem itthon megnéztem,hogy van e enyémen sérülés.. Egyet sem találtam...

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák