Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick

    addikt

    válasz rbalint88 #141539 üzenetére

    Arra ott lesz majd a Tonale. :) Szerintem azt venni fogják. Meg lesz benne minden ami kell, ami benne van a mai "modern" autókban és még azon is túl.

    Bár a Giulia/Stelvio faceliftben jobb lesz a navi és lesz ledes fényszóró is.

    A Stelvioból kétszer annyit adnak el, mint a Giuliából, de még ez is kevés, sajnos. Amcsiknál kb. ugyan annyit.

    Nekem a műanyagokkal nem volt semmi bajom, az, hogy az ajtóban a kis műanyag rekesz rész az a műanyagnál is műanyagúbb, hát ez van, leszarom, vezetni élvezet, nem azt fogom nyalni, falni, nézegetni, amíg bent ülök. :D Ahogy a váltónál is az a kis takaró műanyag elem. Ülésszellőztetés, bekapcsolom a klímát ha dög meleg van, azt helló. Nem kell heremasszírozó, meg mellbimbó csavaró az autóba, ez nem wellness, beülsz és vezeted, élvezed. Nem érdekelnek az ilyen extrák, meg a 360 fokos kamera, ez nem fog eltántorítani attól, hogy egy ilyen fasza autót megvegyek, mert pár elem gagyibb műanyag és nincs bent olyan extra, amit az egyre lustább, kényelmesebb, finnyásabb ember "megkövetel". Tisztelet a kivételnek. :) Ettől az autó még kegyetlenül jó, és akkor még finom voltam, mint porcukor a lekváros fánkon.

    Persze vannak gyermekbetegségei. :)

    De ez csak azt én véleményem. :)

    UI: Az a baj, hogy a világon még mindig a szar olasz van és félnek tőle... Számos youtube kommentben kérdezik egyébként, hogy és jó még, nem hibásodott meg, megy még? Annyit soha nem adnak el belőle, mint a német gyártók valamelyikéből. Akinek van, az csak dicséri, imádják és nem csak az autót tesztelők. Van aki venne, nem is kevesen, csak nincs 33 000 dollárja. :D

    „Aki barátot talál, kincset talál."

Új hozzászólás Aktív témák