Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz radi8tor #251018 üzenetére

    Ipari környezetben meg tudják oldani a kábelek mozgását, akár egy autómosóban is. Egy műszerfalvan ugyanazt kell csinálni, csak kisebb méretben. De ez nem mikrotechnológia, a műszerfalban lenne hely hasonló kábelmenedzsmentre. Egyszerűen csak úgy ítélték meg, hogy a piac nem fizetné meg a tartóst megoldást, vagy a gyártónak áll anyagi érdekében a tervezett avultatás.
    Ma meg már a szélessávú vezeték nélküli technológia is adott, simán meg lehet csinálni, hogy a kijelző csak áramot kap vezetékről, adatot meg wireless. Már vannak is ilyen kütyüsített modellek például Mercedes hátsó üléssorának kezelőpanelje. Médiavezérlés, ülésállítás, árnyékolók, fények, klímavezérlés, stb egy kivehető tabletről mennek. Semeddig nem tartana mellé tenni a navigációt és helyet csinálni a műszerfalon. Esetleg a dizájn szempontjából igencsak elmaradott vastag kávába dedikált gombokat tenni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák