Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz focvis #255449 üzenetére

    Én azt nem értem, mikor valaki 2 havi fizetéséért vesz telefont hitelre...
    Vagy megjön a szépkártyára az utalás, rohan a mekibe és 1 hónap alatt elkölti az egész éves keretet...
    De biztos van itt olyan "hülye" is, aki minden hónapban a fizetését a kocsira költi (mondjuk ezt én meg tudom érteni, ebbe nekem is könnyű beleesni). Az is érdekes, hogy ilyet főleg fiúk/férfiak csinálnak, a lányok/nők inkább lovaglásra, utazásra költik a pénzüket.

    Anno volt egy totalcar égéstér, ahol winkler (Kulcsár Szabolcs Attila) beszélgetett vitézyvel, aki akkora a közlekedési múzeúm projekjét vitte (már nem volt benne a bp-i tömegközlekedésben), akkoriban robbant be a tesla. Vitézynek nincs szolgálati autója (nem kér) és winkli győzködi, hogy ha lenne, akkor egy tesla lenne, mert a ződ. De vitézy folyamatosan visszautasítja (a teslát), sőt még elon muskról sem nyilatkozik pozitívan (pedig akkor mindenki csodálta).
    Ott magyarázza el, hogy csomó amerikai nagyvárost az autók köré építettek (volt pénz paripa fegyver, és autósztrádák alakultak ki váráson belül), de még így is dugók vannak (nem volt elég), ezért szerinte a tömegközlekedés a megoldás. Részben ebben egyetértek vitézyvel és kell a hangsúlyos tömegközlekedés is egy nagyvárosban, de sztem teljesen nem szabad kiszorítani az autósokat.

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák