Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz tototos #288046 üzenetére

    A károsanyagkibocsátást miért kell a biztonsággal keverni? Műszakin meg azért megy át gond és okoskodás nélkül, mert az adott motorhoz tartozó környezetvédelmi normának megfelel.
    Mintha egy kabát azért lenne rossz kabátnak, mert nem a te méreted. :D

    Az a baj, hogy a termékek, vagy üzemeltetésük árában általában nincs benne annak a költsége, ami a velük járó környezetszennyezés, környetetterhelés negálásának költsége. Az autónál ez nagyon így van, a gyártás költsége benne van, de hogy mennyi károsanyag keletkezik a használata és a megsemmisítése során, az nincs. A környezetvédelem egy szép eszme, de ezt a problémát jellemzően csak görgetjük magunk előtt, esetleg másra toljuk (exportálva a különféle hulladékokat).
    De a led technológia az elején egy jó ellenpélda volt: jóval drágább volt, mint most, mármint a hagyományos izzószálas megoldásokhoz képest. Volt is az a mondás, hogy kb előre kifizeted az árában azt a villanyszámlát, amit a fogyasztáson spórolsz.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák