Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M43g

    aktív tag

    Sziasztok,

    Elnézést kérek, ha nem megfelelő topic lenne a kérdésemnek :(
    Az érintett kocsi: 2004 Astra G, futott kb. 90 ezret (újonnan vettük...).

    Hosszú kálvária után megadta magát :U . A kálvária alatt azt kell érteni, hogy kb. fél évig panaszkodtunk rá a szervizben, ha valamiért bevittük, hogy traktor hangja van, pörög a hűtő ventillátor, de csak a vállukat vonogatták - jár, ha melege van. Az utóbbi hónapban 3 (vagy 4, már nem emlékszem) alkalommal vittük szervizbe, miután elfüstölte a hűtővizét, majd a repedt csövet kicserélve kiderült, hogy szomjas is a lelkem, és issza a vizet.
    Nálam a cérna akkor szakadt el, amikor a szervizből elhozva eszméletlen fehér füst jött ki a kipufogón. Addig is tudtam, hogy nagy a baj, de ezek szerint az urak nem értenek hozzá. Elvittem máshova, egyből mondták, hogy hengerfejes. Szétszedték, hengerfejet javították, illetve azt mondták, hogy a motorban a hüvely is csúnya, megmarhatta a víz, vagy bármi más, de nem kéne olyannak lennie, amilyen, nem is lehetne olyan - menjek el, nézzem meg (rohadtul nem értek hozzá, ezért vittem hozzájuk), és döntsem el, hogy mi legyen vele.
    A javítás teljes költsége 3-400 rugó körül fog alakulni, ha motort is kell (akarok) benne cserélni. Különben talán 250ből megúszom (ez már elsüllyedt költség, megcsinálták, ki kell fizetni). Szerintetek érdemes rákölteni, vagy inkább bontóba kell megpróbálni eladni - ha igen, akkor hol lehet érdeklődni? Holnap reggelig kellene eldöntenem, mert a szakember urak jövő héten nyári szabadságra mennek...

    Köszönöm a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák