Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz dnelb #72453 üzenetére

    Az autó, stílus tetszik, de ez nem közútra való, nem biztonságos ezekkel közlekedni.

    Folyamatosan össze-vissza tuningolt autókat kell kerülnöm az utakon, hol az egyik okádja a fekete kormot, a másik úgy le van ültetve, hogy az összes úthibánál lelassít, a harmadikra pedig kell a nagy felni, de gumi nem telik rá ezért a havas úton előttem áll keresztbe. Na meg a kályhacső a kipufogó végén, a lényeg, hogy még csúnyább legyen az autó hangja de cserébe hangos is.

    Félreértés ne essék, nem vagyok a tuning ellen, csak külön kellene tudni választani a dolgokat. Ha egy autót úgy sikerül csak feltuningolni, hogy azt nem engednék ki közúti forgalomra, akkor zárt pályán mész vele és trélerrel szállítod. A versenyautókat is pont így viszik ki a pályára.

    (#72457) bbubby00: Nem bűnöző, csak szabálysértő :)
    "Ha pedig jó az útminőség, akkor a szériánál jobban fekszi az utat! Itthon van inkább csak bajban a jónép, mert egyre romlottabb az infrastruktúra."
    Több mint biztos, hogy így van, de ahogy te is írtad, nincs mindenhol tükörsima aszfalt. Jó úton viszont bármilyen megfelelő műszaki állapotú autó az aszfalton fog maradni (természetesen ha nem gyorshajt).

    (#72458) bitpork: nem is értem miért nem teszel 22-es felnit és még 2 turbót Teddybe :D

    (#72459) tomiii.: A linkelt bejegyzésben nézd meg azt az alacsony hasmagasságot, szerinted ahhoz milyen kemény és rövid utú rugók kellenek? Nagyon, az már versenypályára is több mint valószínű túlzás lenne. Pattogni fog az autó, pattogáskor kevesebbszer érinti a gumi a földet, azaz tapadást vesztesz. Ha ez kanyarban van, akkor sz*pás.
    Általánosságban az ültetéssel és a futómű keményítéssel sincs bajom, de sajnos sokan túlzásba viszik (ahogy fent említettem).
    A kerékdőlést pedig szerintem nem kell magyarázni. Nem láttam még olyan versenyautót, ahova ekkora kerékdőlés kellene.

    (#72461) focvis: Meg is van? Grat! :)

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák