Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    Most már sokadjára ültem a kia carensben hosszabb távon és pár tapasztalatot megosztanék ami csak használat közben derül ki.
    Az 1,6 GDI 135 ló normál közlekedésre alkalmas, haladáshoz pörgetni kell, 9000km átlaga 8,2 teljesen vegyes használat mellett.
    140-nél majdnem 4000-et forog, a motornak ilyenkor nincsen hangja, amit hallani a két bazi nagy tükör által keltett szélzaj, de nem zavaróan hangos, simán lehet beszélgetni.
    A váltó a megszokott kia-hyundai minőség, kellemes a váltásérzet.
    Kicsit magasabban ülünk az átlagosnál, de csak 1-2 cm-el.
    A kocsi futóműve elég feszes, nem nagyon dülöngél kanyarokban.
    pozitív:
    Baromi nagy hely van benne és hatalmasak az ülések elöl, a hátsókat is lehet dönteni, előre-hátra húzni, remekül lehet variálni és 5 felnőtt + csomagokat könnyedén elnyel. A csomagtartó költözés pozitív:D
    negatív:
    A hatalmas belső tér ellenére nekem nem kényelmes elöl (hátul még nem ültem hosszabb távon)
    az ülések nagyon szélesek és hosszú az ülőlap, fenekem és combom nem fájdult meg benne 2,5-3 óra alatt sem, de engem oldalról nem tart az ülés, a döntési szöget sem sikerült úgy beállítanom, hogy ne fájduljon meg a derekam és a középkonzol akkora, hogy nem fér el rendesen a lábam. (utasként) ezért térd tájékon konkrétan megfájdul benne a bal lábam és sántikálva a derekamat fogva szállok ki. (hozzáteszem gerincsérvem van, lehet csak az oldaltartás hiánya miatt fádul meg benne a hátam)
    Egy kifejezetten utazó autótól nem ezt várnám, pláne, hogy i20, i30 és kia ceed-ben is 400-1000km-ek megtétele után is fájdalommentesen szálltam ki. :F
    Első hosszabb út után gondoltam nem jól állítottam be az ülést, de így 9-10db, 2-3 órás út után ezt le merem írni. Szóval még igazán nem is voltak hosszú utak.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Új hozzászólás Aktív témák