Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Most vagy Ti nem ertitek ennek az autonak a lenyeget, vagy en :D

    Azert ertelmetlen ezt a fogyasztast feszegetni, mert attol függ ki mire hasznalja.

    Ha valaki megy evi 5k kmt, hetvegi fun car-nak akar egy kocsit, amivel megtamadja a szerpentineket, ott nyilvan 10+ litert fog enni es erre a celra baromsag es kell egy M bmw. Ha valaki 200 km/h utazoval autopalyazik evi 60k km t, ott biztosan 10+l itert fog enni es egy 2.0 tdi t kell venni.

    Az elsö youtube tesztvideoban el is mondja a figura, hogy a vw azert csinalta ezt a kocsit, mert a felmeresek szerint az atlag eu polgar 50km nel kevesebbet megy naponta a kocsival. Erre elvileg eleg a villanymod ( gyakorlatilag ennyit nehez vele menni).

    En pl egy atlagos munkanapon atlag 10-20 km t megyek max. Tehat az atlag napokon en kerek 0 l/100km el autoznek. A gyors töltövel normal konnektorol 4 ora alatt kb fullon van az akku, rendes falitöltövel 2 ora körül.

    Ha haza indulok, palyan egy 130 tempomattal a sima 1.4 tsi is el van 7,5 liter körül. Ezt a hibrid rendszer biztos lenyomja 6-6,5 re, akar 5-5,5 re is. Ez csak tipp.

    Es akkor ehhez jön hozza, hogy gondolom erre is jön az adokedvezmeny, ingyen töltes nagyvarosban, ingyen parkolas akar, ha napelem van a hazadon az tovabb "olcsosit" mindent.

    Ellenben megsem egy gusztustalan priusban ülsz, hanem egy egesz jo design (jo ez relativ, de szerintem nincs az a vw gyülölö, anti golf fan, aki szerint egy prius szebb :DDD ) es 200+ lo is van alattad, ha picit jatszani szeretnel.

    Szerintem zseni :)

    Ja mod: es ugye egy priust meg az összes többi hibridet nem tudod tölteni, tehat ha rövid tavokat mesz csak, kb mindig benzinnel mesz. Ez viszont nem :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák