Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barnam_

    nagyúr

    válasz rbalint88 #152142 üzenetére

    Na látom más is megszenvedte a tegnapi napot... :( Úgy utálom, mikor bejön a sejtésem, és érdemesebb lett volna letenni az autót.
    Tegnap Budaörs - 4.kerületet 2 óra alatt sikerült megtenni, all-time negatív rekord :C
    Már az utam elején itt bedugultunk. Egy ideje állt már a sor, mikor az előttem lévő Suzuki Swiftes nőci elkezd tolatni. Szépen lassan gurul felém, nyomom a dudát. Picit hátra tolatok, amennyire tudok, az előttem lévő is jön felém... még mindig közeledik... nyomom a dudát... még mindig közeledik... már folyamatosan nyomom a dudát. És jön b+ egészen addig, míg nekem nem koccan :W Kiszállok, kérdezem ezt így hogy? Válasz: hát nem láttam semmit hátrafelé, meg különben is nem történt semmi. (mindezt úgy, hogy ki se szállt az autóból)
    Meg mondom nyomtam a dudát folyamatosan. Válasz: hát én is dudáltam. ( :Y )

    Szerencsére tényleg szinte csak hozzáért a lökhárítóhoz (nem volt vonóhorga), ezért semmi nem látszik. Utána még vagy egy órán keresztül keveregtem XII. kerülteti kis utcákon, míg a Böszörményi úton végigálltam a sort, majd az Alkotás utcára kikanyarodva az előzőekkel ellentétben viszonylag normálisan lehetett haladni.

    Valószínűleg az M0-n végigmenni még úgy is gyorsabb lett volna, hogy a déli szektorra felhajtani már önmagában kihívás. Mindenesetre ilyet többet nem csinálok, hogy hegyvidéki kis utcákon megyek amikor be van állva az egész város, mert a Merci rögzítőfékje nem elég erős ahhoz, hogy meredek emelkedőn is megtartsa az autót. Kuplunggal tartva meg nem annyira élmény végigállni a sort :B

Új hozzászólás Aktív témák