Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz molnarpeter #152982 üzenetére

    Figyelembe kell venni a sarat is mint okot, de ha a fának csapódva mutatott 140-et, akkor az úton még vélhetően több volt kicsivel. [link] Ezen a terepen 150 környékét tolni tiszta úton is durva. A másik BMW a tiszta úton kente a villanyoszlopra Zircnél, és az egy komolyabb autó volt és jobb út is, a tempó pedig közel hasonló. Nem lehet ennyivel menni autópályán és autóúton kívül.
    Nem mondom néha én is elkenem neki csak úgy párszáz méter erejéig, de az ilyeneket látva leszokom róla, mert pont azon a párszáz méteren halni meg. Nem kell tartós száguldozónak lenni a bajhoz, elég ha egy kanyarból kifele megküldik neki csak egyszer.
    Ha jobban belegondolok hány alkalommal rongyolhattam volna szét én is a kocsit ilyenre, mert csak kihúzattam harmadikban ami 120 környéke. Tényleg le kell szokni róla. Gagyi közhelynek hat mindig a rendőrség statisztikája a sebességről és a halálos kimenetelű balesetekről, de mégiscsak igaz.

    Ha felépül az utas, majd kiderül mi is volt, bár valószínűbbnek tartom, hogy nem beszélnek róla. Ebből ez a tanulság és ne legyen hiábavaló az esemény, nem kenjük neki fél percre sem arra nem felkészített úton, mert azon a fél percen fog múlni, hogy innen a topikból is valaki így jár.

Új hozzászólás Aktív témák