Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barnam_

    nagyúr

    válasz Qru #162649 üzenetére

    Köszi a linket, nagyon vártam már a videót.
    Az autó állapotán nem lepődtem meg, az várható volt. De az, hogy a csávó egy Lupo TDI fogyasztását várja el a kb. 500 kilóval nehezebb, jó 15 évvel idősebb autótól... az tökéletes példája a magyarországi öreg Mercedest tartó embernek :W A másik ilyen, a facsavarral rögzített tetőkárpit? Milyen szinten kell ahhoz igénytelennek lenni, aki ilyet csinál? Nagyon tetszett az ember hozzászólása, hogy ezt látva inkább kiszállna a villamosmegállóba... az epic volt :C
    Azt mondjuk nem értem, miért lepődnek meg a MűhelyPRN sorozat szervizében az összes régi autón, hogy a kopó alkatrészek kopottak? Sajnos itthon természetes, hogy egy 28 éves autón valószínűleg minden kopó/fogyó alkatrész "végig kivan fizetve". Márpedig jó minőségű új alkatrészekkel könnyen el lehet költeni egy ilyen állapotú autó vételárát (lengéscs., fékek, szilentek/ebből rengeteg van ezen, kipufogó, stb.). Én 4 év alatt gumi, olaj, karbantartás (lámpák, szinte az összes futómű, fékek), tartozék (akku, pótkerék), futómű állítás kapcsán 745 ezret költöttem, ha a javítást is beleszámolom további 460 ezer megy rá (váltó, komplett kipufogó, difi, küszöb hegesztés, stb. stb. itt lehet nézegetni). Csak én nem sajnálom rá és nem vagyok fillérb***ó.
    A rozsda nem volt meglepő, mondjuk az első hossznyúlvány rozsdásodására nem számítottam.. az szerintem kapott már az élettől. Nem szokott ezeknél elrohadni, és hátul sem ott ahol mutatják, hanem a futóműkeret felső bekötésénél, ahol a keret a karosszériához csatlakozik. Lényeg a lényeg, amit ez a videó is alátámaszt, olyan hogy olcsó Mercedes, nem létezik. Amit viszont nagyon tud ez az autó, és emiatt van az összes elhanyagolva, a szakértő is mondja a videóban: a felül/alul elhanyagoltság ellenére az autó meglepően jó... és ez a gyerek sem fogja rákölteni a vételár 2-3x-át valószínűleg az autóra. A kritikus rozsdát kijavítják, azt' valahogy áttolják a műszakin okosba.

Új hozzászólás Aktív témák