Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz oliwire #183123 üzenetére

    Nem adják ki (vagy nem találkoztam vele), de az extrán adalékolt 95 és 100 az vszínű azonos (hatású) Vpower 95/100, meg a Maxxmotion 95/100 között.
    Maximum az ETBE a különbség, de ha nem télire rakja el az ember az autót, nem igazán van különbség (energiában annyira kicsi, hogy sokat nem oszt nem szoroz). A közepesen reprezentatív tankolási adataim alapján a két prémium között nem, csak a prémium és sima között vettem észre különbséget (keresztteszt adott osztrákiai pályás+hegyi etap kikormolósan; és a before/after fogyasztásváltozás).
    De ha valaki talál erről pontosabb infót, az érdekelne :)

    Én az A oszlopot szedném le, vagy akár a kéder ahogy írták ha elég vékony a kábel. Pénteken megint elgondolkoztam hogy lehet migs kellene menetrögzítő kamera :(

    Gyorshajtás: Ősz elején Tatán brutális 63-al mértek be (50es szakasz, a felüljáró előtt lendületet gyűjtve épp).
    Igen, ennyiért még nem szoktak lehajolni, mert a a +15+2-őn belül van; de helyszíni bírsággal, mérés után megállítással mégis. :U Úgyhogy ti maradjatok csöndbe a tolerancia feletti szágoldozással hogy pechetek volt :P . Csak 5K, de arra a szaros papírra 20 percet vártam hazafelé a tűző napon.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák