Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Tsebacsi #279717 üzenetére

    1999-es fapad Passatból ültem át egy 2017-es Kia Ceed-be és bizony van különbség, pedig alapvetően nem is összehasonlítható a két autó.
    A huszonéves műanyagok tapintása is jobb, mint a 6 éves autóé, a velúrkárpit az üléseken is jobb minőségérzetet ad, a szőnyegek, csomagtér borítása, a csomagtérpadló hézagmentessége is a Passat felé billen, de még a kormánynak is jobb a fogása.

    De a Kia feszesebb, pattogósabb minden tekintetben. Nincs kiülve az ülés, az öv visszahúzó is teszi a dolgát, a kb 20%-kal több paci (136 vs 116), a plusz 1 sebességfokozat is kellemes.

    Jó tulajdonságú a Kia, de nincs meg benne az a "megérkeztem" érzés, mikor beleülök. A háttámla továbbra sem mondható kényelmesnek, a lapockát jobban tartja, mint a hát alsóbb részét, görnyedt testtartást generál. Majd lehet, üléscsere lesz ebből.

    Viszont a közelmúltben megjelent ötlet, hogy az irányjelzőt a bajuszkapcsolóról a kormányra rakják, biztosan elvetélt ötlet. A Kia kormányán van pár gomb és a kiálló fel-le pöckölhetőkbe megakadt az ujjam egy-egy kormánytekerésnél. Biztosan nem jó a technikám, de nem mindegy, hogy hangerőt állítok-e manőverezés közben, vagy az irányjelzés megy össze-vissza. :U

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák