Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz StLui #103032 üzenetére

    Facebook-on van több bringás csoport is, állandóan szerveznek tekeréseket. A kamaraerdei tesztnapra érdemes lenne elmenned, ott egy kalap alatt ki tudsz próbálni egy csomó pedelec montit, mindenféle rendszerrel. Utána el tudod dönteni kell e ilyen neked, vagy sem. Meg a választást is megkönnyíti. Az biztos, hogy egy ilyen géppel többet fogsz lejtőzni, mert sokkal hamarabb felérsz a hegy tetejére.

    pittlaren: Egyértelműen ma nehezen tudnék állást foglalni a decathlonos bringákkal kapcsolatban, nekem a múltban látottak alapján nem szimpatikus, meg amúgy sem tetszenek, a maiak se, de lehet, hogy van olyan modell amit érdemes megvenni. Nyilván a bikemag-os cikkbe sem viccből dicsérték az 560-ast. Ha annyira trágya lenne, ilyen cikket azért nem rittyentenek mellé. Ennek ellenére, nem én leszek a célcsoportjuk, az biztos. :)

    TomMusic: Bejártam már itt szinte mindent a környéken. :) De amint jön a jó idő, biztos megyünk jó párszor, majd bedobok ide időpontokat, amihez lehet csatlakozni. Persze még nem ártana beszerezni valami montit is addig.

    Egyébként ha fölfelé annyira nem fáradsz el, a lefelét jobban lehet élvezni, és a koncentrációd is jobb. Ez is lehet egy érv a pedelec mellett.

    parkr: Hát ja, valahogy úgy. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák