Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz TomMusic #107023 üzenetére

    Ne becsüld alá a meteorológiát, mint tudományt (csak mondom, hogy ha így halad a globális felmelegedés, mint eddig, akkor nyáron szárazság lesz, télen meg sok csapadék és ez csak pár fokos átlaghőmérséklet emelkedés miatt), de az egy dolog, hogy mit jelez az időkép és az egy másik, hogy egy gyakorlott és aprólékos meteorológus mit jósol. Illetve mindig vannak váratlan tényezők, amik befolyásolják a dolgot.
    Ha az időkép látja, hogy eső lesz mondjuk 5-től 7-ig, akkor kiírják, hogy 1-től 11-ig eső lesz... (hogy ne mondhasd azt, hogy ha hamarabb ér oda az eső, hogy ők nem szóltak).

    6030D Jaja, a radarvideó elég fain! néhány órás előrejelzést magad is tudsz belőle csinálni, főleg, hogy látszik az irány, látszik, hogy x perc alatt mennyit tesz meg és onnan már "extrapolálással" lehet tudni, hogy kb mikorra fut be az eső. :K

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák