Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katsu

    aktív tag

    Sziasztok,

    Immáron több, mint 3 hónapja minden nap kerékpárral járok munkába. Nem egy nagy dolog, sokan csinálják, de én örülök, hogy nem egy 1 hetes hóbort lett.
    Viszont mostanában jön a hideg és tapasztaltam, hogy ez így nem lesz jó. A kerékpáros hosszujjú dolgaim sem felelnek meg a célnak. Fázom bennük. Nézegettem, hogy miként kell hidegben, télen öltözködni.
    Esetleg tudtok olyan helyet, ahol jó áron be lehet ezeket a fajta ruhákat szerezni? Tehát téli és vagy szeles kerékpározáshoz. Semmi terep, csak aszfalt.
    A neten találtam weboldalakat, de kicsit soknak találom, hogy egy téli kerékpáros sapkáért 5500Ft felett kérnek el pénzt... A többi ruha efölött van. És még nincsenek térd és könyök melegítők benne stb...
    Szóval, ha valaki aktív téli bringás és van kedve leírni, hogy mikre kéne figyeljek és milyen ruhákat kell beszerezzek, hogy ne menjenek tönkre az ízületeim és biztonságosan tudjak közlekedni a kerékpárral is, azt megköszönném. Nagyon sokan le akarnak beszélni a téli kerékpározásról, de elég hajthatatlan vagyok. Az egyetlen gátló tényező a pénz. Remélem össze tudok kaparni annyit, hogy mehessek télen is.
    Előre is köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák