Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Sziasztok!

    Napokban elkapott az érzés, hogy venni kellene egy outit -a meglévő trekking mellé-, ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. :))

    Egy pár éve eléggé belemerült a biciklis alkatrészekbe, márkákba, ezért még vmennyire képben vagyok, de a legutolsó trendeket, változásokat nem ismerem.

    A keret ~250-300e, én ~190 cm vagyok.
    Azt tudom, hogy újonnan boltból nem lehet "normális" outit venni ennyiért, max talán akkor, ha vmilyen korábbi modellt leakcióznak. Ezért nem is igazán gondolkozom újban, kivéve utóbbi esetet.

    Ezért megnéztem az összefoglalóban ajánlott oldalakat, melyeket már évek óta nem böngésztem :( :) , és a Maxi-bike oldalán már az első példányok között vannak igen szemrevalóak (számomra legalábbis), és még a keretbe is beleférnek.
    Viszont pont az utolsó hozzászólások szólnak arról, hogy használtan karbont nem vennétek... ezek között meg vannak olyanok is. /Nekem végül is mindegy, hogy alu vagy karbon a bicaj./
    Nem volt még soha karbon bringám, sőt, még outin sem ültem, ezért nem igazán tudnám, hogy mit kell nézni...

    Így nagy rulettkerék lenne egy ilyen bringát választani, vagy ezek (összefoglalóban lévő boltok) vannak annyira rendesek, hogy nem árulnak -szándékosan- hibás, törésre megérett bringákat?
    Illetve tudom, hogy ez márkától és modelltől is függ, de ha jól tudom, akkor az én magasságomhoz 56/L-s váz kellene. Ezt jól gondolom?
    Csak azért, mert alig látok ekkora méretű vázakat, a legtöbb 54-es vagy még kisebb...

    Esetleg tudnátok néhány tanácsot adni, hogy ennyi pénzért mik a reális elvárások, főként használt példányoknál? És hogy vannak-e olyan dolgok, amikre kifejezetten figyelni kell? Ha esetleg tudnátok mutatni egy-két konkrét példányt is.... :)) :D

    Köszi szépen előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák