Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sziasztok, rég jártam erre, sajnos ez idő alatt bringázni sem tudtam, tegnap végre kimentem egy körre, de valamiért szopórollerre szálltam, és így jártam, MEGINT.

    Kva ideges voltam, hazáig toltam, a lábam leszakadt stb. A lényeg hogy tönkre ment a vadi új váltóm, amit eddig annyira féltettem, hogy a kuplungot be sem kapcsoltam.

    Váltó fület csak ennél a boltnál találtam (BGM-H035) Hibike, de a váltóval nem tudom mi legyen.

    Voltam ma egy szervizben ők, elhajtottak h nem lehet javítani, vagy cserélni rajta semmit, némiképp alátámasztja, hogy itt még a deore m6000 meg m5000 modellkehez is van kanál v váltó nyelv, de az én M7000 váltómhoz nincs.

    Vissza egyengettem a váltó fület, és a váltó rögzített nyelvét is, majd a régi m786 os külső váltó nyelvet raktam rá, illetve annak a görgőit. A mérete passzolt, de azért nem tökéletes. Váltani vált, egész precízen, de még nem teljesen egyenes a kanál, és a váltó fül sem, de ebből kiindulva menthetőnek tűnik.

    Az érdekelne, hogy a méret minden modellen passzol? Tényleg csak az M7000 modellnél nem lehet cserélni egyik váltó nyelvet sem?

    Aki ért hozzá, még a mai nap folyamán adjon valami tippet milyen modellhez valót rendeljek.

    Nagyon köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák