Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #154018 üzenetére

    Bocs, úgy látom, minimum egy szó kimaradt, valami ilyesmit akartam: "Ma arra jöttem rá, hogy a gravel jó (vagy legalábbis nem rossz) terepre, de csak száraz időben. "
    Szóval gondoltam rég meg akartam nézni, mi van arra, amerre a madár se jár, és letértem az aszfaltról, csak a mélyebben fekvő részeken sok volt az olyan sár, ami elég idegesítő kompozitot alkotott a falevelekkel, és 20 méterenként állhattam meg kézzel kipucolni a kerékjáratokból az összetömődött trutyit, amitől már nem tudtam tekerni.

    (#154019) rétisün : mutatsz képet? Elhiszem, hogy nem megy fel, csak érdekel, hogy lehet előre elkerülni az ilyet. Más váz + BB7 vonatkozásában is olvastam már ilyet... (én egyébként épp azon gondolkodom, hogy ha nagyon ráérek, előre visszateszem én is a BB7-et, mert a rövid bowdennel be tudtam állítani országúri fékkarhoz is, de hátra már nem, ott túl sok volt a nyúlás. És a mostani kombinációm (tárcsa, amiben alig van anyag és így fékezőfelület, párosítva a Shimi nem túl acélos -hehe.. mert műgyantás- betétjével) finoman szólva nem nagyon harap.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák