Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Sziasztok!
    2 dolgot szeretnék kérdezni.
    Az egyik az, hogy ugye nem olyan rég kezdtem az outizást. Próbálok alapozós tekeréseket menni. Kb 3 hete tekerhetek, de előtte futottam is azért (azt most hanyagolom egyelőre). Így azért lehet vagy szabad menni 60km-eket egyben, nem? 20-22-es átlaggal kb, átlag pulzus 135-145 között. A combom azért szoktam érezni, jelenleg is érzem a hétvége miatt. Sőt, a vádlimat is érzem, most figyelem :DDD Szombaton mentem 62-t, ha jól rémlik. Vasárnap 32 körül. Ma nem voltam. Holnap megyek megint. És, ha érzem az erőt, és jó idő lesz, és ha a szél sem akadályoz túlságosan, akkor mennék megint egy 60-as kört kb.

    A második kérdés: még állítgatom a biciklit. Nagyon alul volt a kormány, azt is még hangolgatom, meg az ülést is. De így kb jó a térd hajlás a legalsó pozícióban? Ez a magasság azt hiszem, amúgy kényelmes. És a térdem is egy vonalban van, azt hiszem, a talpam taposó részével a hajtókar vízszintes helyzetében. Ebben a pozícióban a sarkamat a pedálra helyezve, körbe tudom tekerni:
    alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák