Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    válasz F-ECT$ #185012 üzenetére

    használtan lehet jókat kifogni (egyre kevésbé, mióta a használt árak elszálltak az általános bringa hiánynak köszönhetően) gyerek bringából, amit 1-2 év alatt kinő a gyerek és utána nem tudsz vele mit kezdeni, főleg ha nincs testvér
    Testbike bolha
    Bikemag apró
    illetve Facebook marketplace
    ha lehet, olyat nézz ami alu vázas és merev villás. a teleszkóp általában csak nehezéknek jó, nem mozog cserébe vagy 1-1,5 kg-al nehezebb, mint egy merev villa, és csak meghibásodási faktor lesz a jövőben is (lógni fog, köpi a zsírt, stb)
    a legtöbb gyerek kerékpárt markolatváltóval szerelik, mert az a felnőtt logika, hogy azt könnyebb megtanulni. bár az én fiam csak 1 éves, így direkt közvetlen tapasztalatom nincs, de a keresztlányaim már ilyen idősek, és bizony nem váltogatnak azzal sem. sőt.
    szóval ha a terep jórészt sík, akkor vehetsz egysebességest is.
    szerk: még annyit, hogy minél könnyebb lesz a bringa, annál szivesebben fog veled menni. egy tizen-húsz kilós kislánynak nagyon nem mindegy, hogy 7 vagy 11 kiló az a bringa, amivel menni kell. ezért a használt bringán a kopott külső egy remek alternatíva, hogy könnyíts: vegyél könnyebb új gumikat rá, a gördülő tömeg amúgy is 3x számít a régi mondás szerint.

    [ Szerkesztve ]

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák