Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Tyler Durden #206978 üzenetére

    Wexl-re egy évben többször is simán érdemes ellátogatni. Szezonkezdésnek mindenképpen jó felhozó csiszolni a kanyarodási technikát, pumpálásra (kezdőknek nem való a jump line onnan viszik el helikopterrel a kórházba a tudásukat túlértékelő embereket). Meg szezon végére egy igazi chill nyugi érzés, idén is ott zártam a park szezont októberben.
    2-3 nap persze szép, de lejtőzés intenzitásban egy park annyival többet ad, ha végig tolod rendesen a napot, hogy már másnap nem biztos, hogy fizikálisan képes leszel újra bringázni, kell 1 nap pihenő. 2 napos menetet úgy lehet megcsinálni, ha az első nap kicsit rövidít az ember, vagy később kezd, vagy hamarabb befejezed. Brutálosan megterheli a 40 fölötti emberek izomzatát, izületeket egy hosszú lejtőzős nap és mi már lassabban pihenjük ki magunkat.
    1x voltam 4 napot egyben rideolni. Utolsó nap már a kifogásokat kerestem, hogy minél kevesebb kört menjek, azt se bírtam rendes tempóval ereszteni, mert mindenem szét volt savasodva, pedig edzésben vagyok. Szóval elsőre óvatosan a tervekkel hány napot vállalsz be, nem praktikus a fáradság miatt összetörni.
    Ja Wexl-höz kedvcsináló, idén nyárról, ebben a jump line is benne van: [link]
    Meg persze a flow részek, ami simán kezdőknek és valójában minden montisnak erősen ajánlott.

Új hozzászólás Aktív témák