Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz andrisbandi #242985 üzenetére

    Köszönöm a választ! Ha lehetne lájkolnám. Ad egy áttekintést, példákat, átfogó.

    Néhány éve már érzem, néha kellene térdmelegítő és könyökmelegítő. Jó, hogy ez is feljött.

    A térdvédő zakózás "ellen" való.

    Néhány napja szereztem egy tenyérnyi véraláfutást a térdemre. Az az érdekes nem is emlékszem mikor ütöttem be. Nem kerékpáros esés volt. Valószínű a munkahelyen ütöttem be. Még nem ütöttek el, évtizedek óta nem csúsztam el de a városi közlekedés is bőven veszélyes.

    Pl; Fox Enduro Pro Knee Guard (Ezt megtartottam, néha hordom.)

    Mondjuk az egy mindennapos használatra való? Nekem csak közlekedni kellene, semmi veszélykeresés. De úgy tűnik nem ártana ha munkában is hordanám. Rég láttam ekkora véraláfutást a térdemen. :) Vagy erre inkább a FOX Enduro Knee Sleeve való?
    Mennyi pénzt érdemes költenem térdvédőre?
    Inkább olyat kellene választani amiben D3O van?

    Hogy alakult át a térdvédelem? A felcsatolós térdvédők teljesen elavultak? Ilyesmire gondolok. Nem tudom, nekem az se volt még. Például a felcsatolósak elcsúsznak? Akkor rájöttek, hogy “lábfej nélküli harisnyára” kell rátenni a térdvédőket és akkor nem csúsznak el?

    Ezek a térdvédők amiket úgy kell felhúzni mint valami harisnyát ezek tágulnak hordás közben. Gondolom idővel az anyag veszít a rugalmasságából, a feszességéből. Ez mekkora probléma? Elsőre nagyon jó benyomást kelt. Most néztem egy videót, Fox Enduro Pro Knee Guards-ra (nem tudom ez egy konkrét térdvédő vagy ezen belül is vannak változatok) felvett a férfi egy szűkebb farmernadrágot és nem látszott, hogy alatta térdvédő van.

    FOX Enduro Knee Sleeve térdvédők kényelmes elasztikus kivitelben, szabadalmaztatott D3O habszivacsból készült integrált párnázattal, amely ütés hatására megkeményedik és így védi a térdeket a sérülésektől.
    Eddig csak a nemnewtoni folyadékokról tudtam, hogy ilyen tulajdonságuk van. Már habszivacsból is van ilyen tulajdonságú. Vajon a hadiipar vagy a NASA találta fel? Nem semmi ahogy a technika fejlődik.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák