Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    válasz -=RelakS=- #61948 üzenetére

    én rögtön első nap buktam spd-vel, eldőltem mint egy szalmazsák, azthiszem még dokumentáltam is a válltól könyökig belilult felkaromat :D , amúgy eldölve is alug tudtam kipattintani a cipőt pff.
    Én erdőben csak akkor nem szeretem használni, ha van kb egy 30 centis szintkülömbség amihez plusszba még kiálló fa gyökerek vannak, szóval az ott totál meg szokot állítani. Meg ahogy említetted a mocsaras/sáros rész: az nekem is necces, mivel erdőben árnyék van és ott nincs elegendő nap ami megszárítaná a talajt, így sáros marad, aztán van hogy bele ragad a kerék és eldől az ember. Szerencsére ez még nem esett meg velem, ilyenkor vagy neki taposok mint állat hátha akkor áttudok kelni a sáron, vagy felváltok a legkönyebbe és ott úgy akkor szépen lassan kijövök belőle, de volt már rá példa hogy 1ik lábam kiakasztottam és azzal hajtottam magam előre :D

    Ami nagy előny nekem erdőben meg sziklás terepen, hogy nem rázza le a lábam a pedálról, ha sáros az egész akkor nem csuszik le a lábam a pedálról. meg hát SPD-vel könyebb megemelni a hátsó kereket esetleges durvább akadályokkal szemben.

    Amúgy attól is függ a dolog mennyire erősre van állítva a zár, mert nekem már kilazult közepesre, és ha nagyot rántok akkor kijön, meg már eléggé ki kell csavarni a lábam levételkor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák