Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    El is felejtettem mesélni pénteken mert a tortázás sörözés közepette elkanyarodott az agyam.

    Érdekes tapasztalatunk volt megint... már csak azért is megírom mert miután a Kioken Multi Kft-be is belefutottunk most kivételesen van ellenpélda is.
    :D
    Mentünk kifizetni a maradékot a kocsiból. (Foglalóban állapodtunk meg 25-75, fennmaradót csak honosítás után.) Mondja az öreg, hogy átnézték még egyszer a szerelői a kocsit mert mégis alapon (funfact2.: bemérték a csúcsokat papír van róla, jók leszünk), egy izzítót cseréltek önköltségre mert határeset volt. Kérdeztem ha már úgyis bent van nem opció-e a másik 3 is mert mégis sorban illene. 1 rezsióradíjra ott előttem helyben raktak még be 3db Beru izzítót. :K

    Bármi van a későbbiekben ami nem kopófogyó azt 1 éven belül 30%-ot átvállalva beszállnak. (Még turbó / kettőstömegű esetén is ami meglepett. Szépen szerződésbe beleírva ezeket.)

    Na most az az érdekes, hogy az öreg valahonnan marhára ismerős volt nekem is apumnak is. Kit láttunk 2 hete a híradóban? [link] na most az öreg mókusunk az az országos kereskedő képviselet elnöke. Így értelmet nyert, hogy a beszélgetés során egy hete kettő miért kellt ki magából annyira a kavicsos nepperes Civic hallatán, hogy az ilyenek vágják haza neki az üzletet. :DDD :DDD :DDD

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák