Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Tothgera30 #126996 üzenetére

    Szerintem meg igazán az veszi észre hogy mennyivel jobb ez a bringa mint mondjuk egy kb hasonló felszereltségű, de nehezebb darab, aki képes azt is észrevenni, hogy fogaskerket cserélt a hátsó váltóban és mennyivel jobban vált.
    Biztos hogy ezzel sokkal jobb érzés mászni, de ahogy te is írtad akár 2x annyiba is kerülhet mint mondjuk egy korrekt 13kg os darab, de az élmény nem lesz 2x akkora. Illetve a legnagyobb különbség hogy hiába pehely a bringád, ha a testtömeg indexed valamely irányba kilóg. A másik meg hogy nehéz géppel sokkal jobban fejlődsz, hamarabb formába jössz, később pukkansz le. Szóval egész sok indok van amellett is, miért nem érdemes ráfüggni nagyon erre a súlyproblémára.

    (#127005) Runner_fxr

    ... nagyobb a túrázósabb.

    Ezt hol olvastad vagy hogy kell érteni? Kényelmesebb vele haladni, v mi okból jobb a nagyobb váz, itt gondolom 29 a 29" hez van viszonyítva !?

    (#127006) jjeahh
    Állítani én sosem állítottam rajta, mert nekem tetszik ahogy van, szeretem ha harap.

    Szerintem egy icipicit túltolták, elég lenne ha karmolna francért kell még ez is harapjon? :P Nekem nem tetszik, hogy ha álló helyzetből hirtelen indulok, akkor annyira belemarnak a talpba, hogy nem tudom utána helyezni a lábamat tekerés közben csak ha megállok a lendülettel, és leemelem a lábam.

    Ha nem lehet állítani lecsiszolom őket, csak gondoltam van rá valami okos megoldás amire nem jöttem rá. (az sram hajtókar menetét is szétbarmoltam mert nem tudtam hogy mire való a dupla csavar)

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák