Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nestor16

    senior tag

    Sziasztok!

    Én is a bringavásárlók "lelkes" táborában tengődöm. Nagyságrendileg megvan mit szeretnék, csak a részletekbe nem látok bele, nem értek hozzá. Trekking/cross városban napi munkába járás, 100 ezer körül, de úgyis 150 lesz belőle + minden egyéb kellék hozzá (lakat, biztosítás, lámpák, hordozható lámpa, táska, csomagtartó stb stb. ).
    Ami tetszik: [link] illetve még a Cross Evado sorozat jött be. Bár ebben a kategóriában csak a váz színeikben van látható különbség, amitől tetszik vagy nem tetszik nekem, még a gumin lévő fényvisszaverő csík, ami bejön.

    A cross vonal tetszik az egyszerűsége miatt, de a sárvédők, csomagtartó tök praktikus lenne szállításnál, ha a hátam húzza le a táska, de a legtöbb trekking/városi kerékpárnak már nem olyan jó/fiatalos a stílusa, mint a cross-nak. Erről mi a véleményetek? Illetve mindegyik/legtöbb crossnak fel lehet szerelni e két kiegészítőjét? Vagy fordítva: egy városi/trekkingnek le lehet szerelni a csomagtartóját, amíg nincs rá szükségem (bár ez valószínűbb)?

    Illetve az eső: sárvédők nélkül gondolom szét fogok ázni vagy lehet védekezni máshogy is ellene?

    Köszönöm az iránymutatást!

    Üdv, Dávid

Új hozzászólás Aktív témák